Barnen vi stödjer

Esenam Donkor, 1997

Nicolas Donkor, 2016

Ebenezer Aboagye, 2005

Isaac Mensah, 2001

Esenam blev som 18-åring gravid och då någon pappa till barnet inte fanns med i bilden försköts hon av sin familj och tvingades sluta skolan. Idag är hon 21 år och mamma till lilla Nicolas. Går som lärling på en frisörsalong vilket har visat sig passa henne alldeles utmärkt.

Nicolas är son till Esenam och 2 år gammal. Han har precis börjat i skolan i crech, klassen för de allra yngsta barnen. En riktig liten tokstolle som älskar allt vad bus heter och aldrig sitter still en enda sekund.

Ebenezer är 13 år gammal och går i klass 7. Ända sedan han var liten har han varit en riktig spexare och han uppträder fortfarande på alla skolavslutningar och så fort han får möjlighet. Bor hos släktingar och går i vår skola Royal Best Hope School.

Isaac är 17 år och går i form 2, motsvarande klass 8. En supermysig och härligt tokig kille som har fotboll som sin största passion här i livet. Bor i fosterfamilj och går i vår skola Royal Best Hope School.

Justice Donkor, 2001

Daniel Abeidu, 2011

Gideon Nuwulugu, 2010

Samuel Oppong, 2004

Justice är 17 år gammal och går i form 2, motsvarande klass 8. En lugn och väldigt kreativ kille som alltid presterar på toppnivå i ämnen som creative art. Bor hos släktingar och går i vår skola Royal Best Hope School.

Daniel är 7 år och går i KG 2. Vårt lilla charmtroll med de allra största smilgroparna. Trots en tuff start och sen utveckling så kämpar han på och tycker skolan är rolig. Bor hos äldre släktingar tillsammans med Solomon och Samuel.

Gideon Nuwulugu är 8 år och går i KG 2. Från en blyg liten kille har han blommat ut till en framåt och nyfiken grabb som är duktig i skolan och älskar att skriva. Bor hos sin farmor och går i vår skola Royal Best Hope School.

Samuel är 14 år och går i klass 5. En glad och framåt kille som alltid gör sitt bästa för att hjälpa till och ställa upp där kan kan. Bor hos sin moster och går i vår skola Royal Best Hope School.

Solomon Abeidu, 2001

Samuel Abeidu, 2005

Cephas Donkor, 2001

Noah Donkor, 2010

Solomon är 17 år gammal och går i form 2, motsvarande klass 8. En hjälpsam kille som gärna hjälper till på familjens jordbruk på sin fritid. Bror med Samuel och tillsammans bor de och Daniel hos släktingar och går i vår skola Royal Best Hope School.

Samuel är 13 år gammal och går i klass 5. En genomsnäll kille som är otroligt duktig i skolan. Får nästintill alltid alla rätt på både prov och lektionsarbeten. Bror med Solomon och tillsammans bor de och Daniel hos släktingar och går i vår skola Royal Best Hope School.

Cephas är 17 år gammal och går i form 1, motsvarande klass 7. En väldigt framåt kille som siktar högt. Lägger all sin tid på studierna och umgås gärna med de äldre eleverna för att lära sig ännu mer. Går på internatskola tillsammans med sina syskon Noah, Bebei och Moses och åker alla tillsammans till en fosterfamilj på loven.

Noah är 8 år gammal och går i KG 2. En nyfiken kille som suger i sig kunskap så fort han får chansen. Till att inte ha kunnat ett ord engelska för två år sedan kan han nu lätt göra sig förstådd. Går på internatskola tillsammans med sina syskon Cephas, Bebei och Moses och åker alla tillsammans till en fosterfamilj på loven.

Bebei Donkor, 2006

Moses Donkor, 2008

Clement Mensah, 2013
Alfred Aboagye, 1999

Bebei är 12 år gammal och går i klass 5. En tjej med ett hjärta av guld, där omtänksamhet verkligen är ett ord som beskriver henne väl. Går på internatskola tillsammans med sina syskon Noah, Cephas och Moses och åker alla tillsammans till en fosterfamilj på loven.

Moses är 10 år gammal och går i klass 4. En temperamentsfull liten herre där bus alltid lyser i ögonen. Visar tydligt vad han vill med både kropp och röst! Går på internatskola tillsammans med sina syskon Noah, Bebei och Cephas och åker alla tillsammans till en fosterfamilj på loven.

Clement är 5 år gammal och går i KG 1. En liten kille som har mycket spring i benen och behöver mycket stöd med koncentration och inlärning. Går i privatskola i Swedru där han också bor hos släktingar.
Alfred är 21 år gammal och går i form 2, motsvarande klass 8. En driftig kille som tycker mycket om praktiskt arbete. Bor hos släktingar och går i vår skola Royal Best Hope School.