Årets julklappskort köper du hos oss!

Med en vision om att alla barn har rätt att gå i skolan, byggde vi för fem år sedan upp grundskolan Royal Best Hope School långt ute på Ghanas landsbygd. Med 13 klassrum, bibliotek, datasal och laboratorium får idag drygt 400 elever från 27 olika små byar utbildning, barn som tidigare inte har haft möjlighet att gå i skolan. Vi ville ge dessa utsatta barn som annars aldrig skulle haft chansen, varken ekonomiskt eller avståndsmässigt, möjlighet att gå i en skola med den kvalitet på utbildning som en skola med vår standard erbjuder. Idag klassas vi av skolverket som en av de bästa skolorna i Södra Ghana.
 
Med gratis skolbussar för alla elever, skolavgift på lägstanivå, erfarna lärare, praktisk undervisning och utbildningsmaterial tillgängligt så är våra kostnader höga och ökar hela tiden. Att kunna driva skolan är en kamp för oss varje månad och genom att köpa årets julklappskort är det precis detta du stödjer – och ger fler barn möjlighet att gå i skolan.Såhär fungerar det:
Du ger fler barn möjlighet att gå i skolan och du får ett fint julklappskort med tillhörande guldkuvert att ge bort i julklapp. Varje julklappskort säljs till valfri kostnad om minst 100 kr. Det går även att få kortet digitalt både på svenska och engelska. 

Såhär gör du:
1. Skicka din beställning till susanna@togetherasone.se. Ange hur många julklappskort du önskar beställa. Ange även din adress då vi skickar korten till dig.
2. Du får tillbaka ett bekräftelsemail med betalningsuppgifter och betalar in enligt anvisningarna.
3. Dina julklappskort med tillhörande guldkuvert kommer med posten.

Beställ senast den 15 december för att vara säker på att tomten hinner fram i tid.

AFEHYIA PA - GOD JUL!

Kortets framsida

Kortets baksida