Samuel Essel, 2005

Samuel är 17 år gammal och går i tvåan på gymnasiet. Han är en lugn och fin kille som är mycket nyfiken på livet och ställer ofta frågor om Sverige. Han gillar musik och är duktig i skolan. 

Bright Yeboah, 2005

Bright är 17 år gammal och går i form 3 (klass 9). Han är en fin kille med ett fantastiskt leende. En hejare på att spela fotboll och att dansa!

Deborah Aseidu, 2004

Deborah är 18 år gammal och går i ettan på gymnasiet. Hon är en modig tjej som går sin egen väg vilket är rätt unikt i Ghana. Hon gillar fotboll och är duktig på att rita. 

Linda Boateng, 2004

Linda är 18 år gammal och syster till Faustina, Asante och Nana. Hon går i tvåan på gymnasiet. Hennes mamma jobbar som kokerska på barnhemmet. Hon gillar kläder och sätter ihop olika outfits med de kläder hon har.

Daniel Kephas, 2008

Daniel är 14 år gammal och går i klass 7. Han har på barnhemmet sin storebror Shedrack. En blivande ingenjör, han pillar och fixar med allt som är trasigt och vill jobba med att bygga bilar när han blir stor!

Derick Arthur, 2009

Derick är 13 år gammal och går i klass 7. Han är en fantastisk storebror som vakar över lillebror Desmond. Gillar annars att hänga med sina stora idoler, de stora killarna. 

Desmond Arthur, 2010

Desmond är 12 år gammal och går i klass 5. Han är en gullig liten kille som ser upp till sin storebror och gärna håller sig i närheten av honom. Han älskar att lägga pussel. 

Benjamin Donkor, 2009

Benjamin är 13 år gammal och går i klass 4. Han har svårt deformerade underben och fötter men låter inte det stoppa honom. Han har en fantastisk livsenergi och ett underbart leende. Han är vår kämpe! Han bor på barnhemmet tillsammans med sin bror Prince.

Prince Donkor, 2006

Prince är 16 år gammal och går i tvåan på gymaniset. Han är en fantastisk kille som trots sina utmaningar med deformerade fötter klarar av allt och är en helt fantastisk kille! Han bor på barnhemmet med sin bror Benjamin som är 6 år gammal.

Mankind Paintsil, 2005

Mankind är 17 år gammal och går i form 3 (klass 9). Han spelar cool men när ingen tittar snor han gäran åt sig en kram eller två. Han är bra på engelska men tycker det är mycket roliga att prata och lära oss fante, deras hemspråk.

Emma Esuman, 2008

Emma är 14 år gammal och går i klass 6. hemma kallas hon Efua Atta, Efua efter dagen hon är född på, en fredag, och Atta efter att hon är tvilling. Hennes tvllingbror heter Paul. Hon är den som gärna kryper upp i famnen och myser.

Suzzy Abbey, 2006

Suzzie är 16 år gammal och har på barnhemmet en lillasyster, Anibel, som är 10 år gammal. Hon går i klass 8. Suzzy har ett fantasiskt skratt man får bara jobba lite för att locka fram det. Älskar skolan och är väldigt duktig.

Faustina Boateng, 2006

Faustina är 16 år gammal och är syster till Linda, Asante och Nana. Hon går i klass 8. Hennes mamma jobbar som kokerska på barnhemmet. Hon är väldigt lik sin syster och det är sällan man ser dem utan varandra.

Evans Botwey, 2009

Evans är 13 år gammal och går i klass 6. Han är en av de minsta killarna på barnhemmet men det stoppar honom inte! Han älskar fotboll och tvekar inte att spela med de stora killarna.

Emmanuel Asare, 2006

Emmanuel är 16 år gammal och går i klass 7. Han älskar att busa och smyger ofta upp bakom en och kittlas. Han har aldrig långt till ett mycket smittande skratt. Blivande målvakt i Ghanas landslag om man frågar honom.

Asante Boateng, 2008

Asante är 14 år gammal och är bror till Linda, Faustina och Nana. Han går i klass 6. Hans mamma jobbar som kokerska på barnhemmet. Han är en ganska tystlåten kille men tar man fram en boll är han alltid framme först!

Junior Okum, 2007

Junior är 15 år gammal och går i klass 7. Han är en mysig kille som gärna kramas. Han gillar skolan och att rita är en favorit.

Kwame Afenyi, 2009

Kwame är 13 år gammal och går i klass 5. Han är ett riktigt litet busfrö och har det mest fantastiska skrattet. Han älskar att dansa och är dessutom en rikigt liten besserwisser!

Emmanuel Essel, 2015

Emmanuel är 6 år gammal och går i KG 2,
(6 års klass)
Hans stora idol är Kobby och det är sällan men ser dem långt ifrån varandra. Hans mamma jobbar på barnhemmet och han även hans syskon Kelvin och Bridget bor med oss.

Nana Kwame Afful, 2010

Nana Kwame är 12 år gammal och går i klass 5. Charmtrollet som trots att han inte längre är en av minstingarna gärna håller sig nära och kryper upp i knät när han inte busar runt.

Philomena Osman, 2011

Philomena är 11 år gammal och går i klass 5. En viljestark tjej som inte låter någon bossa runt med henne. Hon gillar skolan och att hoppa hopprep är en favorit. 

Paul Esuman, 2008

Paul är 14 år gammal och går i klass 6. Hemma kallad Kofi Atta, Kofi efter dagen han är född på, en fredag, och Atta efter att han är tvilling. Hans tvilling syster heter Emma. Leendet är aldrig långt borta.

Daniel Abeidu, 2011

Daniel är 11 år och går i klass 4. Vårt lilla charmtroll med de allra största smilgroparna. Trots en tuff start i livet och sen utveckling så kämpar han på och tycker skolan är rolig.

Sarah Nyamekye, 2009

Sarah är 13 år gammal och går i klass 6. Hon är en mysig och söt tjej som älskar när kamera kommer fram och hon får posera. Hon är duktig på att dansa och gör det så fort chansen ges.

Ruth Arthur, 2005

Ruth är 17 år gammal och går i ettan på gymnasiet. Hon är en framåt tjej som inte är rädd för att ta för sig! Hon gillar att dansa och sjunga och står gärna längst fram!. Hon har en storebror på barnhemmet, Tom. 

Shedrack Kephas, 2005

Shedrack är 17 år gammal och går i form 3 (klass 9). Han har sin yngre bror Daniel på barnhemmet. Han är en fantastisk storebror och hjälper alltid till hemma när det behövs. När han inte gör det han som en virvelvind och vill helst göra allt på en gång!

Tom Arthur, 2003

Tom är 19 år gammal och går sista året på gymnasiet. En kille med många talanger! Bäst i skolan, på fotbollsplanen, dansgolvet (om man frågar honom iallafall) och han sjunger och spelar trummor också! Han har en syster på barnhemmet, Ruth 13 år.

Bridget Essel, 2007

Bridget är 13 år och går i form 3 (klass 9). Hon är syster till Emmanuel och Kelvin och dotter till Beatrice, en av mödrarna på barnhemmet. Hon är en snäll och artig tjej som älskar att hjälpa till i köket och håller koll på sin yngre bror Emmanuel.

Sylvia Krampah, 2011

Sylvia är 11 år gammal och går i klass 5. En energisk tjej som gärna håller låda och berättar allt som har hänt under dagen. Hon älskar att fläta hår, gärna på våra volontärer. En fena på dansgolvet är hon också!

Anabel Abbey, 2009

Anabel är 13 år gammal och har på barnhemmet en storasyster, Suzzie. Hon går i klass 6. Hon håller sig gärna i närheten av sin syster och de äldre tjejerna annars hittar man henne ofta i köket där hon hjälper mammorna. 

Nana Boateng, 2012

Nana är 10 år gammal och går i klass 3. Han är bror till Linda, Faustina och Asante. Hans mamma jobbar som kokerska på barnhemmet. En av de yngsta barnen men det stoppar inte honom. Han röjer runt och styr och ställer med de äldre barnen. 

Celestina Arthur, 2011

Celestina är 11 år gammal och går i klass 3. En fantastiskt söt liten tjej som älskar skolan och gärna visar upp sina uppgifter och läxor. Gillar att hoppa hopprep och hon är duktig på att dansa!

Joe Mensah, 2011

Grace Addo, 2013

Abigail Coffie, 2010

Kelvin Essel, 2004

Joe är 11 år gammal och går i klass 4. En kille som söker mycket uppmärksamhet och kan bli lite stökig. Hans oskyldiga blick räddar han dock alltid ur allt trubbel! Väldigt duktig i skolan.

Grace är 9 år gammal och går i klass 3. Klapplekar är en stor favorit och hon blir överlycklig när någon av de äldre tjejerna vill vara med och leka. Hon älskar att mysa och kryper gärna upp i knät som fort chansen ges. 

Abigail är 12 år gammal och går i klass 5. Hon är en lugn och snäll tjej som är riktig fena på att rita och visar mer än gärna upp konstverk efter konstverk. Hon vil gärna bli sjuksköterska när hon bli stor. 
 

Kelvin är 18 år och går andra året på gymnasiet. Han är storebror till Emmanuel och Bridget och Beatrices son, en av mödrarna på barnhemmet. Han är en snäll och hjälpsam kille som är väldigt bra i skolan och tycker om att rita och läsa.


 

Kobby Eshun, 2014

Samuel Opong, 2005

Joyce Yeboah, 2013

Ebenezer Aboagye, 2006

Kobby är 8 år gammal och går i klass 1. Han är en riktig liten dramaking som inte drar sig för att ta tillfället i akt att få uppmärksamhet av oss vuxna när de äldre barnen retar honom. Hans kluckande skratt charmar vem som helst, vår lille vilding!

Samuel är 17 år gammal och går i form 3 (klass 9). Han är en lugn kille och det tar lite tid att lära känna honom men han har ett stort hjärta och är alltid där för att hjälpa till om du behöver det. Han är riktigt bra i skolan och älskar att spela fotboll.

Joyce är 9 år gammal och går i klass 2. En liten tjej med stor personlighet! Hon är den minsta tjejen med det märks inte! Hon styr och ställer med alla och låter ingen bestämma över henne. Väldigt smart och har redan bestämt att hon vill bli lärare. 

Ebenezer är 16 år gammal och går andr året på gymnasiet. Sedan han var en liten pojke har han alltid skämtat och busat, alltid ett leende på läpparna. Han är fantastisk med de mindre barnen och som en storebror till dem alla. Han är också en fantastisk dansare!

Mama Gyebi, 2012

Mekua Arhin, 2012

Mabel Amoquandoh,2011

Isaac Mensah, 2001

Mama är 10 år och går i klass 2. Hon är i konstant rörelse och älskar att uttrycka sig. Det är en fantastisk blandning av engelska, fante (lokala språket) och kroppspråk som kommer från denna tjej! Hon älskar att lära sig och tar varje tillfälle i akt!

Mekua är 10 år och går i klass 2. När hon kom till oss i början av 2018 var hon en rädd och osäker liten tjej. Det har varit fantastiskt att se hur hon kommit ut ur sitt skal och blommat ut! Hon är nu en nyfiken och glad tjej utan tvekan eller rädsla.

Mabel är 11 år gammal och går i klass 4. Hon är en älskvärd och omtänksam liten tjej som alltid vill hjälpa till. Hon älskar att rita och tycker om skolan. Hon vill bli lärare när hon blir stor. 

Isaac är 21 år gammal och går sista året på gymnasiet. Han är den äldsta av barnen och tar ansvaret med stolthet. Han är en lugn och snäll kille som lever för att spela fotboll. Hans dröm är att bli professionell fotbollsspelare och en dag spela i Sverige!

Noah Donkor, 2010

Noah är 12 år gammal och går i klass 5. En nyfiken kille som suger i sig kunskap så fort han får chansen. Älskar att läsa! Bor på barhemmet med sin syster Bebei och bror Moses. 

Bebei Donkor, 2006

Bebei är 16 år gammal och går i form 3 (klass 9). En tjej med ett hjärta av guld, där omtänksamhet verkligen är ett ord som beskriver henne väl. Bor på barhemmet med sina bröder Moses och Noah.

Moses Donkor, 2008

Moses är 14 år gammal och går i form 2 (klass 8). En temperamentsfull herre där bus alltid lyser i ögonen. Visar tydligt vad han vill med både kropp och röst! Bor på barhemmet med sin syster Bebei och bror Noah.

DC Agbobah, 2014

Christopher eller DC som han kallas hemma är 8 år gammal och går i klass 1. En riktig myskille som gärna vill vara nära. Men när energin slår till lekar han gärna med bästa kompisarna Kobby och Emmanuel. Har sin storebror Kwame på barnhemmet.