Samuel Essel, 2005

Samuel är 13 år gammal och går i klass 7. Han var mycket avvaktande till en början men ju tryggare han blir desto mer av hans personlighet kommer fram. Han är en smart kille som gillar skolan.

Bright Yeboah, 2005

Bright är 13 år gammal och går i klass 5. Han är en fin kille som till en början är avvaktande. När man lär känna honom kommer hans spralliga sida fram. Han är bäst i kortspel och att vinna över oss är roligast!

Deborah Aseidu, 2003

Deborah är 15 år gammal och går i klass 6. Hon tycker det är roligt med kläder och med det lilla hon har hittar hon på nya outfits. Hon är väldigt duktig på att dansa och är alltid först upp på dansgolvet.

Linda Boateng, 2004

Linda är 14 år gammal och syster till Faustina, Asante och Nana. Hon går i klass 7. Hennes mamma jobbar som kokerska på barnhemmet. Hon är en av de äldsta tjejerna på barnhemmet och en härlig storasyster.

Daniel Kephas, 2008

Daniel är 10 år gammal och går i klass 3. Han har på barnhemmet två syskon, Shedrack 12 år och Untie 7 år. Allas vår clown, så fort kameran kommer fram står han där med en uppsjö av olika grimaser.

Derick Arthur, 2007

Derick är 11 år gammal och går i klass 3. Han är en fantastisk storebror som vakar över sina syskon, framförallt lilla Desmond. Bilar är en favorit och när det kommer riktiga bilar på besök inspekteras de noga!

Desmond Arthur, 2010

Desmond är 8 år gammal och går i klass 1. Han är en gullig liten kille som ser upp till sin storebror och gärna håller sig i närheten av honom. Ballonger är en favoritleksak!

Benjamin Donkor, 2011

Benjamin är 7 år gammal och går i KG 2. Han har svårt deformerade underben och fötter men låter inte det stoppa honom. Han har en fantastisk livsenergi och ett underbart leende. Han är vår kämpe! Han bor på barnhemmet tillsammans med sin bror Prince.

Prince Donkor, 2006

Prince är 12 år gammal och går i klass 7. Han är en fantastisk kille som trots sina utmaningar med deformerade fötter klarar av allt och är en helt fantastisk kille! Han bor på barnhemmet med sin bror Benjamin som är 6 år gammal.

Mankind Paintsil, 2005

Mankind är 13 år gammal och går i klass 5. Han söker ofta närhet och allt som oftast får man en stor björnkram av honom. Han är bra på engelska men tycker det är mycket roliga att prata och lära oss fante, deras hemspråk.

Emma Asuman, 2008

Emma är 10 år gammal och går i klass 2. hemma kallas hon Efua Atta, Efua efter dagen hon är född på, en fredag, och Atta efter att hon är tvilling. Hennes tvllingbror heter Paul. Hon är den som gärna kryper upp i famnen och myser.

Suzzie Abbey, 2006

Suzzie är 12 år gammal och har på barnhemmet en lillasyster, Anibel, som är 8 år gammal. Hon går i klass 4. Suzzie är en framåt tjej som älskar att leka och är en fena på att rocka rockring. 

Faustina Boateng, 2006

Faustina är 12 år gammal och är syster till Linda, Asante och Nana. Hon går i klass 4. Hennes mamma jobbar som kokerska på barnhemmet. Hon är väldigt lik sin syster och det är sällan man ser dem utan varandra.

Evans Botwe, 2009

Evans är 9 år gammal och går i klass 2. Han är en av de minsta killarna på barnhemmet men det stoppar honom inte! Han älskar fotboll och tvekar inte att spela med de stora killarna.

Emmanuel Asare, 2007

Emmanuel är 11 år gammal och går i klass 3. Han älskar att busa och smyger ofta upp bakom en och kittlas. Han har aldrig långt till ett mycket smittande skratt. 

Asante Boateng, 2008

Asante är 10 år gammal och är bror till Linda, Faustina och Nana. Han går i klass 2. Hans mamma jobbar som kokerska på barnhemmet. Han är en ganska tystlåten kille men han är dock inte blyg. Han är ofta framme och busar.

Junior Okum, 2006

Junior är 12 år gammal och går i klass 3. Han är en mysig kille som gärna kramas. Han gillar skolan och att rita är en favorit.

Kwame Afenyi, 2010

Kwame är 8 år gammal och går i klass 1. Han är ett riktigt litet busfrö och har det mest fantastiska skrattet. Han är en liten fena på att hitta på bus, både tillsammans med barnen och för oss vuxna.

Clement Arhin, 2008

Clement är 10 år gammal och går i klass 2. En tillbakadragen liten kille som man inte ser så mycket av. Han sitter ofta lite vid sidan eller sparkar lite boll med något av de andra barnen. 

Nana K Ammissah, 2010

Nana Kwame är 8 år gammal och går i klass 1. Charmtrollet som trots att han inte längre är en av minstingarna gärna håller sig nära och kryper upp i knät när han inte busar runt.

Philomena Mensah, 2011

Philomena är 7 år gammal och går i klass 1. Hon är en rätt osäker tjej som söker bekräftelse och närhet hela tiden. Väl i famnen lugnar hon ner sig och bjuder ofta på sina underbara leenden.

Paul Asuman, 2008

Paul är 10 år gammal och går i klass 3. Hemma kallad Kofi Atta, Kofi efter dagen han är född på, en fredag, och Atta efter att han är tvilling. Hans tvilling syster heter Emma. Leendet är aldrig långt borta.

Daniel Abeidu, 2011

Daniel är 7 år och går i KG 2. Vårt lilla charmtroll med de allra största smilgroparna. Trots en tuff start i livet och sen utveckling så kämpar han på och tycker skolan är rolig.

Sarah Nyamekye, 2009

Sarah är 9 år gammal och går i klass 2. Hon är en mysig tjej som alltid har något att säga. Hon brukar krypa upp i knät och prata på oavsett om man förstår eller inte.

Ruth Arthur, 2005

Ruth är 13 år gammal och går i klass 6. Hon är en framåt tjej som inte är rädd för att ta för sig! Hon gillar att dansa och sjunga och står gärna längst fram!. Hon har en bror på barnhemmet, Tom 14 år. 

Shedrack Kephas, 2005

Shedrack är 13 år gammal och går i klass 5. Han har på barnhemmet två yngre syskon, Daniel 10 år och Untie 8 år. Han är en fantastisk storebror som alltid tar ansvar för och hjälper sina syskon. När han inte gör det är han som en virvelvind!

Tom Arthur, 2003

Tom är 15 år gammal och går i form 2 (motsvarande klass 8). En lugn kille som är en fena på svenska och som enligt hans lärare är en av de bästa eleverna i skolan. Han har en syster på barnhemmet, Ruth 13 år.

Untie Kephas, 2010

Untie är 8 år gammal och går i klass 1. Hon har två bröder på barnhemmet, Daniel 10 år och Shedrack 13 år gammal. Hon är ett riktigt charmtroll och hennes leende är svårt att motstå.

Sylvia Krampah, 2010

Sylvia är 8 år gammal och går i klass 1. Hon en tjej som inte säger så mycket men som gärna kryper upp i famnen. Hon ger sin docka nya frisyrer varje dag och som hon stolt kommer och visar upp.

Anabel Abbey, 2010

Anabel är 8 år gammal och har på barnhemmet en storasyster, Suzzie, som är 11 år gammal. Hon går i klass 2. Hon håller sig gärna i närheten av sin syster och vill hjälpa till med allt trots sin unga ålder.

Nana Boateng, 2012

Nana är 6 år gammal och går i KG 2. Han är bror till Linda, Faustina och Asante. Hans mamma jobbar som kokerska på barnhemmet. En av de yngsta barnen men det stoppar inte honom. Han röjer runt och styr och ställer med de äldre barnen. 

Celestina Arthur, 2011

Celestina är 7 år gammal och går i klass 1. En fantastiskt söt liten tjej som aldrig gör en fluga förnär. Hon är till en början är lite försiktigt men när man lär känna henne är ett riktigt litet busfrö.

Joe Mensah, 2011

Grace Addo, 2013

Abigail Coffie, 2010

Samuel Okyere, 2006

Joe är 7 år gammal och går i KG 2. En kille med ett stort hjärta men som behöver mycket trygghet och uppmärksamhet för att hans härliga personlighet ska få blomma ut.

Kobby Eshun, 2015

Grace är 5 år gammal och går i KG 2. Klapplekar är en stor favorit och hon blir överlycklig när någon av de äldre tjejerna vill vara med och leka.

Agnes Okyere, 2009

Abigail är 8 år gammal och går i klass 1. Hon är en riktig fena på att rita och visar mer än gärna upp konstverk efter konstverk. En lugn och lite blyg tjej som gärna pysslar och hittar på nya kreativa skapelser.
 

Joyce Yeboah, 2014

Samuel är 11 år gammal och går i klass 3. Han har sin lillasyster Agnes på barnhemmet.

 

Lord Quaye, 2011

Kobby är 3 år gammal och går i Nursery. Han är en riktig liten dramaking som inte drar sig för att ta tillfället i akt att få uppmärksamhet av oss vuxna när de äldre barnen retar honom. Hans kluckande skratt charmar vem som helst, vår lille vilding!

Agnes är 8 år gammal och går i klass 1. Hon är otroligt duktig på engelska för sin låga ålder och berättar gärna och ofta om allt hon kan tänkas komma på. Agnes har även sin storebror Samuel på barnhemmet.

Joyce är 4 år gammal och går i Nursery. Hon är en blyg och försiktig liten tjej som helst av allt håller någon i handen när hon vågar sig på att upptäcka allt roligt runtomkring sig. Tjejen som älskar att mysa i famnen.

Lord är 7 år gammal och gå i KG 1. Han hittade snabbt sin plats i vår stora familj och har alltid en ny lek på gång samt leker gärna med både de äldre och yngre barnen.

Mama

Mekua

Maben

Mama är år gammal och går i Nursery. Då hon aldrig tidigare gått i skolan har hon svårt med grunderna men hon har hittat sin plats i gänget och är en härlig liten tjej som alltid möter en med ett stort leende på läpparna.

Mekua är år gammal och går i KG 2. En blyg och försiktig liten tjej som gärna sätter sig i tillrätta i ens famn och iakttar de andra barnens lekar.

Maben är år gammal och går i KG 2. En go och omtänksam liten tjej som alltid vill hjälpa till vad än det handlar om. Älskar att pyssla och få utlopp för sin kreativitet!