Tillsammans gör vi skillnad!

Att ingen kan göra allt men att alla kan göra något, är en grundtanke som genomsyrar vårt engagemang så väl som vårt arbete. Vi tror på förändring som leder till förbättring, någonting som vi genom att verka tillsammans kan uppnå och det inom räckhåll!    

Terese Engborg

Terese är 33 år gammal och uppvuxen i Vallentuna utanför Stockholm. Terese engagemang började våren 2013, när hon åkte som volontär till Susannas barnhem Shalom Orphanage. De två månaderna som hon då spenderade där väckte liv i en dröm som alltid har funnits där. Att göra skillnad, att förändra människors liv. När Terese var tillbaka i Sverige bestämde hon sig, det var dags att ta klivet, det var dags att följa sin dröm. Hon har sedan sin första tid på Shalom jobbat tätt tillsammans med Susanna i arbetet med barnhemmet och tillsammans har de startat upp Together as One. Terese bor på heltid i Ghana och driver projekten på plats.

Susanna Benckert

Susanna är 32 år gammal och uppvuxen i Stockholm. Susannas engagemang började våren 2008 när hon reste som volontär till Ghana. En stark upplevelse som fick henne att bestämma sig för att åka tillbaka. Efter mycket jobb I Sverige med att samla in pengar så var det äntligen dags. Sommaren 2010 blev startskottet på ett livslångt åtagande. Susanna byggde då upp Shalom Orphanage i den lilla byn Kofi Ansah långt ute på Ghanas landsbygd. Sen dess har hennes åtagande i Ghana växt för varje dag som gått, för att slutligen mynnat ut i att Together as One startades. Susanna är numera bosatt i Sverige men jobbar fortfarande aktivt med organisationen.