Barnen vi stödjer

Esenam Donkor, 1997

Nicolas Donkor, 2016

Solomon Abeidu, 2000

Samuel Abeidu, 2003

Esenam blev som 18-åring gravid och då någon pappa till barnet inte fanns med i bilden försköts hon av sin familj och tvingades sluta skolan. Idag är hon 22 år och mamma till lilla Nicolas. Går som lärling på en frisörsalong vilket har visat sig passa henne alldeles utmärkt.

Nicolas år 3 år gammal och Esenams son. Här går i förskolan och älskar det! Han är en fantastisk liten kille som älskar att prata och dansar så fort musiken sätts på. Vi var där när han föddes och det är ett rent nöje att se honom växa upp.

Solomon är 19 år gammal och går i form 3, motsvarande klass 9. En driven kille som efter sin pappas bortgång driver deras kakaofarm helt själv samtidigt som han går i skolan. Han tar även hand om sin yngre bror Samuel. Han har en förkärlek för datorer vill jobba med det i framtiden!

Samuel är 16 år gammal och går i klass 6. En genomsnäll kille som är otroligt duktig i skolan. Får nästintill alltid alla rätt på både prov och lektionsarbeten. Bor med sin bror Solomon och har på grund av sjukdom i tidig ålder hamnat lite efter i utveckling men han är på god väg att komma ifatt!

Noah Donkor, 2010

Noah är 9 år gammal och går i klass 1. En nyfiken kille som suger i sig kunskap så fort han får chansen. Älskar att läsa! Går på internatskola tillsammans med sina syskon Bebei och Moses och åker alla tillsammans till släktingar på loven.

Moses Donkor, 2008

Moses är 11 år gammal och går i klass 5. En temperamentsfull liten herre där bus alltid lyser i ögonen. Visar tydligt vad han vill med både kropp och röst! Går på internatskola tillsammans med sina syskon Noah, Bebei och och åker alla tillsammans till släktingar på loven.

Bebei Donkor, 2006

Bebei är 13 år gammal och går i klass 6. En tjej med ett hjärta av guld, där omtänksamhet verkligen är ett ord som beskriver henne väl. Går på internatskola tillsammans med sina syskon Noah och Moses och åker alla tillsammans till släktingar på loven.

Gideon Nuwulugu, 2010

Gideon Nuwulugu är 9 år och går i klass 1. Från en blyg liten kille har han blommat ut till en framåt och nyfiken grabb som är duktig i skolan och älskar att rita. Bor hos sin farmor och går i vår skola Royal Best Hope School.

Clement Mensah, 2013
Clement är 6 år gammal och går i KG 2. En liten kille som har mycket spring i benen och behöver mycket stöd med koncentration och inlärning. Går i privatskola i Swedru där han också bor hos släktingar.