Barnen vi stödjer

Esenam Donkor, 1997

Nicolas Donkor, 2016

Solomon Abeidu, 2000

Samuel Abeidu, 2003

Esenam blev som 18-åring gravid och då någon pappa till barnet inte fanns med i bilden försköts hon av sin familj och tvingades sluta skolan. Idag är hon 22 år och mamma till lilla Nicolas. Går som lärling på en frisörsalong vilket har visat sig passa henne alldeles utmärkt.

Nicolas år 3 år gammal och Esenams son. Här går i förskolan och älskar det! Han är en fantastisk liten kille som älskar att prata och dansar så fort musiken sätts på. Vi var där när han föddes och det är ett rent nöje att se honom växa upp.

Solomon är 19 år gammal och går första året på gymnasiet. En driven kille som efter sin pappas bortgång driver deras kakaofarm helt själv samtidigt som han går i skolan. Han tar även hand om sin yngre bror Samuel. Han har en förkärlek för datorer vill jobba med det i framtiden!

Samuel är 16 år gammal och går i form 1 (klass 7). En genomsnäll kille som är otroligt duktig i skolan. Får nästintill alltid alla rätt på både prov och lektionsarbeten. Bor med sin bror Solomon och har på grund av sjukdom i tidig ålder hamnat lite efter i utveckling men han är på god väg att komma ifatt!

Cephas Donkor, 2002

Cephas är 17 år gammal och går första året på gymnasiet. Han är en smart kille som vet vad han vill och är fokuserad på skolan. Han vill bli advokat och du hittar honom ofta med en bok i handen.

Justice Donkor, 2001

Justice är 18 år gammal och går första året på gymnasiet. Han är en snäll och rolig kille som alltid skrattar och skämtar med de mindre barnen. Hans dröm är att bli läkare och han arbetar hårt i skolan för att få den drömmen att gå i uppfyllelse!

Clement Mensah, 2013
Clement är 6 år gammal och går i klass 1. En liten kille som har mycket spring i benen och behöver mycket stöd med koncentration och inlärning. Går i privatskola i Swedru där han också bor hos släktingar.

Gideon Nuwulugu, 2010

Gideon Nuwulugu är 9 år och går i klass 2. Från en blyg liten kille har han blommat ut till en framåt och nyfiken grabb som är duktig i skolan och älskar att rita. Bor hos sin farmor och går i vår skola Royal Best Hope School.