Välkommen till Together as One!

Sommaren 2010 byggde Susanna Benckert upp Shalom Orphanage i Ghana, som vi sedan dess har drivit helt själva i ideell regi. En plats där drömmar blev till verklighet. Under fyra års tid har vi dagligen arbetat med att förbättra och utveckla livssituationen för barnen, samt byggt upp förutsättningar för att barnhemmet ska kunna bli självförsörjande.

De fantastiska barnen på Shalom Orphanage har inspirerat oss till att ta steget för att vidareutveckla vårt åtagande. Tack vare tidigare engagemang har vi nu inte enbart en enorm vilja och energi för att fortsätta arbeta för barn och familjer i Ghana. Vi har även stor erfarenhet, och det är med både visshet och med trygghet som vi härmed välkomnar Er till Together as One.

Together as One verkar för att utveckla och förbättra livssituationen för barn och familjer i Ghana. Vi arbetar även för hjälp till självhjälp genom att skapa förutsättningar och möjligheter för att barn och familjer i Ghana ska kunna påverka sin egen livssituation och sin framtid.

Vi är redo och hoppas att Du är med oss!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-