En sammanfattning av 2017

2017 har bjudit på både glädje och sorg, framgång och motgång. Nya människor har gjort inträde i vårt liv, gamla har hittat tillbaka, och en har lämnat oss för alltid. 

När vi tittar tillbaka på året som gått känner vi glädje och stolthet. Våra projekt går framåt, nya har tillkommit och vi har tagit oss igenom de motgångar som kommit i vår väg. Våra barn växer och utvecklas så vi knappt hinner med och det finns väl inget mer att be om än just det. För det är barnen det handlar om, det är därför vi är här och det är därför vi fortsätter kämpa! 
Detta år hade inte varit möjligt utan er, alla ni som följer oss, stöttar oss, pushar oss och alltid ställer upp. Nu ser vi framåt mot ett nytt år och nya utmaningar och vi hoppas att ni vill fortsätta följa med oss! 

Kärlek till er alla!
Susanna & Tessa

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Maria » Vår älskade lilla kämpe:  ”Jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Mitt liv förändrades to..”

  • Louise Baumgärtner » Två av våra hjältar:  ”Vilket fantastiskt arbete ni gör allihop! Fin sida och blogg man blir glad av -t..”

  • Isaac Vanderpuije » Middag med Svenska Ambassadören:  ”I will like to make contact with you.I am in Sweden right now.Came to Stockholm ..”

  • Emma Mensah » En underbar återförening:  ”Vad härligt att ni alla fick ses igen!! Gläds med er. Emma Mensah.”

  • helen » Årets UF-samarbete:  ”Kul idé! Hur kommer man i kontakt med detta UF företag så man kan köpa deras vyk..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-