Familjen Boateng

Vi har nu 41 barn i vår stora familj varav de fyra nyaste barnen bara har varit hos oss i några veckor. Deras mamma kom till oss med stor frustration då pappan till barnen lämnat familjen och krävt dem på huset då det tillhört mannens släkt. Mamman och barnen, som är mellan 2 och 11 år gamla, hamnade då på gatan utan någon möjlighet att försörja sig.

Vi kände redan från början starkt för denna kvinna som dessutom visade sig vara fantastisk med barn och duktig på matlagning. Då vi nu har så många barn har vi pratat om att anställa en till kokerska till barnhemmet och vi beslutade därför att erbjuda kvinnan arbete hos oss, samt självklart att hennes barn också fick stanna. Detta erbjudande mottogs med sådana glädjetårar att vi blev alldeles rörda.

En bra lösning för oss som fick en ny kokerska, en bra lösning för barnen som fick fortsätta vara tillsammans med sin mamma, samt en bra lösning för kvinnan som både fick arbete, tak över huvudet och möjlighet att hålla ihop sin lilla familj. Ett beslut som har visat sig vara det bästa vi tagit på länge, både kvinnan och barnen är enormt omtyckta av alla här på barnhemmet. Välkomna säger vi till Madame Lizzy med sina barn Linda, Faustina, Asante och Nana!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Maria » Vår älskade lilla kämpe:  ”Jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Mitt liv förändrades to..”

  • Louise Baumgärtner » Två av våra hjältar:  ”Vilket fantastiskt arbete ni gör allihop! Fin sida och blogg man blir glad av -t..”

  • Isaac Vanderpuije » Middag med Svenska Ambassadören:  ”I will like to make contact with you.I am in Sweden right now.Came to Stockholm ..”

  • Emma Mensah » En underbar återförening:  ”Vad härligt att ni alla fick ses igen!! Gläds med er. Emma Mensah.”

  • helen » Årets UF-samarbete:  ”Kul idé! Hur kommer man i kontakt med detta UF företag så man kan köpa deras vyk..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-