Skolavslutning

I fredags hade vi skolavslutning för detta läsår och våra elever gick på ett välförtjänt treveckorslov. En läsårsavslutning här i Ghana är i regel en stor ceremoni och för oss innebar det även att vi har genomfört vårt allra första läsår på vår fina skola!

Detta firade vi stort och åskådarna trängdes för att få plats. Lärarna klädde upp sig i sina fina fredagsuniformer och eleverna bjöd på dansuppvisningar, diktläsning och teaterframträdanden. Fina tal hölls och priser delades ut till de av eleverna som har utmärkt sig extra mycket under läsåret.

Vi hade en fantastisk dag och vi är så stolta över våra duktiga elever, på alla sätt och vis. Tusen tack till alla er som på olika sätt har bidragit till att vi har kunnat genomföra vårt första läsår på Royal Best Hope School!  

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Maria » Vår älskade lilla kämpe:  ”Jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Mitt liv förändrades to..”

  • Louise Baumgärtner » Två av våra hjältar:  ”Vilket fantastiskt arbete ni gör allihop! Fin sida och blogg man blir glad av -t..”

  • Isaac Vanderpuije » Middag med Svenska Ambassadören:  ”I will like to make contact with you.I am in Sweden right now.Came to Stockholm ..”

  • Emma Mensah » En underbar återförening:  ”Vad härligt att ni alla fick ses igen!! Gläds med er. Emma Mensah.”

  • helen » Årets UF-samarbete:  ”Kul idé! Hur kommer man i kontakt med detta UF företag så man kan köpa deras vyk..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-