Tragedi och sorg

Tragedi och sorg har än en gång gjort intrång i vårt liv.

Robert, pappa till Solomon, Samuel och Daniel, dog i fredags. Robert var inte deras riktiga pappa utan en släkting men på alla sätt som betyder något var han deras pappa. Han var en otroligt fin man som ensam gjorde sitt bästa för att ta hand om killarna, som vi stöttar utanför barnhemmet. Vi har känt honom i många år och han lämnar ett stort tomrum efter sig.

Vi har senaste veckan hjälpt Robert att återhämta sig från en stroke men i fredags fick vi samtalet att han blivit sämre och när vi kom dit var han riktigt illa däran. Då ambulanser inte finns på landsbygden fick vi in honom i vår bil och körde i ilfart mot sjukhuset, det var dock försent och han dog på vägen. 
Tre fina killar står nu ensamma med övriga familjemedlemmar som varken kan eller vill ta hand om dem men vår stora familj på barnhemmet kommer ta emot dem med öppna armar och massa kärlek.

Vi vill hjälpa dessa pojkar att ge sin pappa en fin begravning och ett sista farväl. Ni har många gånger ställt upp för oss både i kris och för att bringa glädje och nu ber vi om hjälp ytterligare en gång, vi ber er hjälpa Solomon, Samuel och Daniel att ta farväl av sin pappa. Begravningen kommer kosta 10.000 kr.

Kärlek och ta hand om varandra ❤️
Swish : 1230973081
Bankgiro: 221-1126
Märk: Robert

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-