Fadderverksamhet

Vill du vara med och stödja och förbättra livssituation för barnen på Tinas Childcare? Nu söker vi dig som vill bli matfadder alternativt skolsponsor åt ett specifikt barn!

Barnen på Tinas Childcare har fram till idag levt under knappa förhållanden. Nu har vi gett dem ett tryggt hem att växa upp i och strävar nu vidare mot att kunna höja barnens livsstandard, där maten tillsammans med sjukvård och utbildning är de viktigaste faktorerna.

Matfadder
Att ge barnen den näringsrika och varierade kost de behöver för att växa upp till trygga och starka individer är mer än man med dagens resurser klarar av.

Som fadder till ett specifikt barn på barnhemmet bidrar du med 250 kr i månaden, pengar som oavkortat går till att täcka det barnets behov av varierad och näringsrik kost. En ovärderlig insats för att barnet ska få möjlighet att utvecklas och må bra.

Skolsponsor
I Ghana anses utbildning vara nyckeln till framgång. För barnen på Tinas Childcare innebär möjligheten att få gå i skolan att de får chansen att påverka sin egen framtid.

Som skolsponsor till ett specifikt barn på barnhemmet bidrar du med 1500 kr om året, pengar som går oavkortat till barnets skolgång och de materiella ting som de behöver för sin utbildning.

Är du intresserad av att hjälpa ett barn genom att bli matfadder eller skolsponsor?
Hör av dig till tessa@togetherasone.se

Tillsammans gör vi skillnad!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Maria » Vår älskade lilla kämpe:  ”Jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Mitt liv förändrades to..”

  • Louise Baumgärtner » Två av våra hjältar:  ”Vilket fantastiskt arbete ni gör allihop! Fin sida och blogg man blir glad av -t..”

  • Isaac Vanderpuije » Middag med Svenska Ambassadören:  ”I will like to make contact with you.I am in Sweden right now.Came to Stockholm ..”

  • Emma Mensah » En underbar återförening:  ”Vad härligt att ni alla fick ses igen!! Gläds med er. Emma Mensah.”

  • helen » Årets UF-samarbete:  ”Kul idé! Hur kommer man i kontakt med detta UF företag så man kan köpa deras vyk..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-