Niornas dag

Nu har vi sagt hej då till våra nior, nästa vecka skriver de sina slutprov och efter det kommer de inte tillbaka till skolan. Det var en dag fylld med dans, sång, lovord, lycka till önskningar, överlämnanden av ansvar till åttorna som nu blir äldst i skolan och en väldans massa fotografering! 

Som traditionen bjuder uppklädda i traditionella kente dräkter lyste det verkligen om dem och det är vår stoltaste dag som skola hittills. Dessa 18 stycken ungdomar är de första som lämnar vår skola och lite ledsamt är det. Men med vårt stipendie för gymnasiet kommer vi fortsätta följa en eller flera av dem vilket vi verkligen ser framemot!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Maria » Vår älskade lilla kämpe:  ”Jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Mitt liv förändrades to..”

  • Louise Baumgärtner » Två av våra hjältar:  ”Vilket fantastiskt arbete ni gör allihop! Fin sida och blogg man blir glad av -t..”

  • Isaac Vanderpuije » Middag med Svenska Ambassadören:  ”I will like to make contact with you.I am in Sweden right now.Came to Stockholm ..”

  • Emma Mensah » En underbar återförening:  ”Vad härligt att ni alla fick ses igen!! Gläds med er. Emma Mensah.”

  • helen » Årets UF-samarbete:  ”Kul idé! Hur kommer man i kontakt med detta UF företag så man kan köpa deras vyk..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-