Nu är skolbygget äntligen igång!

Den senaste tiden har det vid skolbygget i Oboyambo varit mycket fokus på administration.

Att förhandla med byggledare, hitta förvaringsutrymme för allt byggmaterial, hitta lokaler där vi kan hålla lektioner med eleverna under tiden som bygget pågår, riva de gamla provisoriska byggnaderna och inhandla skolmaterial inför terminen som börjar har minsta sagt hållit oss sysselsatta.

Då vi även har tagit över hela ansvaret för skolan och dess drift har det varit många möten med byledningen, rektor och lärare för att komma fram till hur vi på bästa sätt ska lägga upp arbetet framöver tillsammans.

Att hitta en maskin som kan röja upp och plana ut all mark har varit en utmaning då skolan ligger i en liten by i djungeln med väldigt dåliga vägar, men idag kom den äntligen och nu är marken röjd. Vi är därmed redo att börja bygga och på måndag tas första spadtaget! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Maria » Vår älskade lilla kämpe:  ”Jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Mitt liv förändrades to..”

  • Louise Baumgärtner » Två av våra hjältar:  ”Vilket fantastiskt arbete ni gör allihop! Fin sida och blogg man blir glad av -t..”

  • Isaac Vanderpuije » Middag med Svenska Ambassadören:  ”I will like to make contact with you.I am in Sweden right now.Came to Stockholm ..”

  • Emma Mensah » En underbar återförening:  ”Vad härligt att ni alla fick ses igen!! Gläds med er. Emma Mensah.”

  • helen » Årets UF-samarbete:  ”Kul idé! Hur kommer man i kontakt med detta UF företag så man kan köpa deras vyk..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-