Årsresumé 2014

Gott nytt år!
2014 var året då drömmen om Together as One blev till verklighet.

Under det knappa året sedan vi grundade Together as One har mycket hänt, året har gått i rekordfart och när vi tittar tillbaka är det följande vi tar med oss och bygger vidare på.

Den öppna och ärliga lyckan hos de 31 föräldralösa barnen på Tinas Childcare som äntligen har fått sitt egna trygga hem att växa upp i. Faddrar och skolsponsorer som säkerställer det viktigaste för barnen. En näringsrik och varierande kost så att de kan växa upp starka och friska samt att alla barnen kan gå i skolan så att de får möjlighet att påverka och välja sin egen framtid.

Spänningen och förväntan hos barnen på Royal Best Hope School Complex när de ser sin nya skola byggas upp. I detta nu dras de sista penseldragen och vid vårterminens start kommer de äntligen att få flytta in i sina nya klassrum. Alla lärare är på plats, de tidigare med ny energi och inspiration från kick-offen och de nyanställda ivriga att börja.

Offentliga toaletter I vår hemby Kofi Ansah. Rinnande vatten finns inte och dassbås saknas generellt I hela byn. De sanitära problem är ett faktum och sjukdomar som kolera och diarré hotar ständigt med sin närvaro. Genom att bygga dessa toaletter kommer byns sanitetsproblem att förbättras och så även den allmänna hälsan hos invånarna och våra grannar I Kofi Ansah.

Vi ser med spänning fram emot 2015 och att fortsätta vårt arbete här i Ghana.
Några smakprov på vad som komma skall är en skolbuss så att vi kan hjälpa fler barn att kunna gå i skolan, gratis skolmat till alla elever så att de kan få ut det mesta av sin skolgång. Utveckling av hönshus och åkermark. Jobba vidare med microprojekt där vi jobbar med hjälp till självhjälp, så som systrarna Boah vilka vi har stöttat med glasögon så att de kan fortsätta i skolan.

Vi hoppas att ni är med oss, tillsammans gör vi skillnad!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-