Kom som Volontär till Tinas Childcare

Vill du hjälpa oss i verksamheten samtidigt som du får lära känna världens finaste barn och vara med om en upplevelse för livet? Då kanske du vill åka och arbeta som volontär hos oss på Tinas Childcare! 

Du blir hämtad på flygplatsen och inleder din vistelse med en introduktion på hostel under 1-3 dagar beroende på din vistelsetid. Där kommer du att få lära dig om språket, kulturen, landet och mycket mer. Därefter skjutsas du ut till barnhemmet där du bor i volontärrummet på barnhemmet som du eventuellt delar med andra volontärer. Som volontär hos oss hjälper till med hushållssysslor samt anordnar aktiviteter och lekar för barnen på plats på barnhemmet. Med andra ord så blir du en del av vår stora och härliga familj! 

Med 33 små härliga barn runt omkring sig dygnet runt kan man ibland dock behöva en liten paus. Du har därför möjlighet att på egen hand göra utflykter under helgerna för att uppleva mer av vårt härliga Ghana om du så önskar.

Kostnad: 

3 veckor - 5500 kr
4 veckor - 7500 kr
8 veckor - 11000 kr
12 veckor - 14500 kr

Kostnaden inkluderar hämtning på flygplatsen, mat och husrum under introduktionen, mat och boende på barnhemmet samt lämning på flygplatsen vid avresa. 

Övriga avgifter som flygbiljett, visum, vaccinationer och fickpengar står du själv för.

Vi tar emot 1-3 volontärer åt gången.

Läs mer om Tinas Childcare här!

Är du intresserad av att göra en fin insats och få underbara minnen för livet?
Välkommen att kontakta oss på tessa@togetherasone.se

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-