12 små nya liv

För ett tag sedan uppdagades en enorm skandal med ett stort barnhem i samma region som vi bor i. Barnhemmets ägare misskötte sitt arbete, tog inte hand om barnen, sålde barnens mat och kläder och behöll pengarna själv. När Social Welfare kom dit var barnen i ett bedrövligt skick. Barnen behandlades fruktansvärt illa. De svalt, var svårt sjuka och ohyran frodades. Social Welfare stängde ner barnhemmet på en gång.

De över hundra föräldralösa barnen placerades av Social Welfare ut på andra barnhem. Då vi på Tinas Childcare har fått väldigt fina omnämnanden av Social Welfare fick i samband med detta 12 stycken nya små medlemmar i vår stora och härliga familj. Med 12 nya små liv att ta hand om och ge kärlek, ökar också våra kostnader.

Nu söker vi Dig som för 250 kr i månaden vill bli Fadder till ett av våra nya barn och på så sätt ge även dessa barn möjlighet till en trygg uppväxt och en god framtid!

Läs mer om hur du går till väga här! http://www.togetherasone.se/ge-ett-bidrag-21266808

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Maria » Vår älskade lilla kämpe:  ”Jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Mitt liv förändrades to..”

  • Louise Baumgärtner » Två av våra hjältar:  ”Vilket fantastiskt arbete ni gör allihop! Fin sida och blogg man blir glad av -t..”

  • Isaac Vanderpuije » Middag med Svenska Ambassadören:  ”I will like to make contact with you.I am in Sweden right now.Came to Stockholm ..”

  • Emma Mensah » En underbar återförening:  ”Vad härligt att ni alla fick ses igen!! Gläds med er. Emma Mensah.”

  • helen » Årets UF-samarbete:  ”Kul idé! Hur kommer man i kontakt med detta UF företag så man kan köpa deras vyk..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-