Äntligen är den här!

Efter två veckor av många vändor fram och tillbaka till hamnen och långa diskussioner så fick vi äntligen lösa ut containern. Byråkrati och korruption sätter många käppar i hjulet. Ständigt nya dokument som saknas, kostnader som hela tiden ändras och regler som inte följs. En dyr och påfrestande historia blev det, men efter mycket tjafs för att hävda vår rätt till att inte behöva öppna samt lasta ut containern på plats i hamnen, blev vi till slut iväg släppta.

Mitt i natten kom containern fram till vår lagerlokal och det var bara att lasta ur. Nu har arbetet börjat med att organisera upp allt för att inventera innan vi i omgångar kör ut till barnhem respektive skola. Barnen dock ett litet smakprov igår då vi till deras stora glädje kom med leverans av tre cyklar.

Sån enorm lättnad och glädje!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Maria » Vår älskade lilla kämpe:  ”Jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Mitt liv förändrades to..”

  • Louise Baumgärtner » Två av våra hjältar:  ”Vilket fantastiskt arbete ni gör allihop! Fin sida och blogg man blir glad av -t..”

  • Isaac Vanderpuije » Middag med Svenska Ambassadören:  ”I will like to make contact with you.I am in Sweden right now.Came to Stockholm ..”

  • Emma Mensah » En underbar återförening:  ”Vad härligt att ni alla fick ses igen!! Gläds med er. Emma Mensah.”

  • helen » Årets UF-samarbete:  ”Kul idé! Hur kommer man i kontakt med detta UF företag så man kan köpa deras vyk..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-