Två små nya barnkompisar

Vi har fått två små nya barnkompisar under våra vingar på barnhemmet!

Kwame och Yaw är bröder och 5 respektive 6 år gamla. De har hittills bott med sin mormor men som nu tyvärr inte längre har hälsan i behåll.

Minstingen Kwame bjöd oss på en riktig mardrömsupplevelse sin första kväll hos oss. När alla barnen satt och tittade på film tyckte Kwame att eluttaget var alldeles för spännande för sitt eget bästa. Det är inte lätt när man tidigare aldrig har bott där det finns elektricitet. Kwame fick en sådan kraftig stöt att han föll ihop medvetslös på golvet. Barnen kom springandes och skrek ”han är död, han är död”. En hemsk upplevelse för alla och vi kunde inte få liv i Kwame, men kunde tack och lov konstatera att han iaf andades. I taxin på väg till sjukhuset vaknade han till och är idag efter tre dagar på sjukhuset relativt pigg och återställd. Han är väldigt trött, men kommer enligt läkarna inte att få några bestående men.

Kwame hade verkligen en vakande ängel över sig och det är vi obeskrivligt tacksamma för!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Maria » Vår älskade lilla kämpe:  ”Jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Mitt liv förändrades to..”

  • Louise Baumgärtner » Två av våra hjältar:  ”Vilket fantastiskt arbete ni gör allihop! Fin sida och blogg man blir glad av -t..”

  • Isaac Vanderpuije » Middag med Svenska Ambassadören:  ”I will like to make contact with you.I am in Sweden right now.Came to Stockholm ..”

  • Emma Mensah » En underbar återförening:  ”Vad härligt att ni alla fick ses igen!! Gläds med er. Emma Mensah.”

  • helen » Årets UF-samarbete:  ”Kul idé! Hur kommer man i kontakt med detta UF företag så man kan köpa deras vyk..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-