På studiebesök till Accra

 

Igår var vi iväg på exkursion till huvudstaden Accra med klass 6-8 och dagen blev så lyckad som den kan bli. De allra flesta hade aldrig tidigare varit i Accra och det var en stor samt viktig dag för oss alla.

Vi alla sov i skolan natten innan för att komma iväg i tid, då det har en tendens att ofta bli ”African time” här i Ghana. Det blev det dock inte denna gång, utan det var istället ett gäng förväntansfulla och pigga elever som glatt väckte oss klockan 03,30 redo för att åka.

Vi besökte bland annat Kwame Nkrumah Memorial Park, Nationalteatern och Independence Square. En stor upplevelse för eleverna att få se och uppleva sin huvudstad och dess historia.

Stort TACK till er som bidrog till att eleverna fick möjlighet att uppleva detta, en dag de sent kommer att glömma!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Maria » Vår älskade lilla kämpe:  ”Jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Mitt liv förändrades to..”

  • Louise Baumgärtner » Två av våra hjältar:  ”Vilket fantastiskt arbete ni gör allihop! Fin sida och blogg man blir glad av -t..”

  • Isaac Vanderpuije » Middag med Svenska Ambassadören:  ”I will like to make contact with you.I am in Sweden right now.Came to Stockholm ..”

  • Emma Mensah » En underbar återförening:  ”Vad härligt att ni alla fick ses igen!! Gläds med er. Emma Mensah.”

  • helen » Årets UF-samarbete:  ”Kul idé! Hur kommer man i kontakt med detta UF företag så man kan köpa deras vyk..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-