En födelsedag med barnen från Kofi Ansah

I lördags fyllde Susanna år och då passade vi på att samla alla våra barn från Kofi Ansah, som vi hittills har lyckats fånga upp på nytt, och spendera dagen tillsammans på stranden med bad och tårta!

Den senaste tiden har vi kämpat hårt för att genom alternativa lösningar fortsätta stödja våra barn från Kofi Ansah. Uppbrottet med Kofi Ansah har varit väldigt tufft både för oss och för barnen, som förutom tryggheten även miste alla sina barnhemskompisar.

Isaac M, lilla Daniel, Ebenezer, Justice och Suzanna har vi lyckats hålla ihop genom att de alla går i vår skola, även om de numera bor i olika fosterfamiljer. Även Bebei, Moses, Cephas, Noah och Esenam har vi hjälpt hålla ihop då de numera går på en internatskola där de trivs hur bra som helst.

Barnen frågar ofta om varandra och Isaac M och Cephas har varit trogna brevskrivare till varandra, med oss som bredduvor, de senaste månaderna. Att de alla fick möjlighet att återförenas för en dag på stranden betydde mycket och många stora kramar utbyttes dem emellan.

En bättre födelsedag än en dag med våra barn samlade, kunde Susanna inte ha önskat sig. Även om alla barnen inte längre har möjlighet att vara tillsammans dagligen, så gör vi allt vi kan för att de ska få bevara sin relation till varandra.

Mer om barnen från Kofi Ansah och vår verksamhet med fosterfamiljsstöd kan du läsa här!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Maria » Vår älskade lilla kämpe:  ”Jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Mitt liv förändrades to..”

  • Louise Baumgärtner » Två av våra hjältar:  ”Vilket fantastiskt arbete ni gör allihop! Fin sida och blogg man blir glad av -t..”

  • Isaac Vanderpuije » Middag med Svenska Ambassadören:  ”I will like to make contact with you.I am in Sweden right now.Came to Stockholm ..”

  • Emma Mensah » En underbar återförening:  ”Vad härligt att ni alla fick ses igen!! Gläds med er. Emma Mensah.”

  • helen » Årets UF-samarbete:  ”Kul idé! Hur kommer man i kontakt med detta UF företag så man kan köpa deras vyk..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-