Årets julklapp från VVS Företagen

Den senaste regnperiod bjöd inte på lika mycket regn som beräknat, vilket medförde att åkermarken torkade ut och skörden uteblev. Nu har vi äntligen kunnat investera i en vattenpumpmaskin med tillhörande bevattningssystem och häromdagen kunde vi skörda våra allra första gurkor!

VVS Företagen har under flera år istället för att ge julklappar till sina anställda bidragit till vår verksamhet och det är tack vare årets julklappsbidrag som detta har möjliggjorts. Förutom att använda skörden till barnhemmets mat så säljer vi överskottet på den lokala marknaden, vilket i sin tur inbringar en liten inkomst. Ett väldigt bra exempel på en genomtänkt och betydelsefull julklapp och vi hoppas att flera företag framöver tar efter VVS Företagens fina och viktiga initiativ!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Maria » Vår älskade lilla kämpe:  ”Jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Mitt liv förändrades to..”

  • Louise Baumgärtner » Två av våra hjältar:  ”Vilket fantastiskt arbete ni gör allihop! Fin sida och blogg man blir glad av -t..”

  • Isaac Vanderpuije » Middag med Svenska Ambassadören:  ”I will like to make contact with you.I am in Sweden right now.Came to Stockholm ..”

  • Emma Mensah » En underbar återförening:  ”Vad härligt att ni alla fick ses igen!! Gläds med er. Emma Mensah.”

  • helen » Årets UF-samarbete:  ”Kul idé! Hur kommer man i kontakt med detta UF företag så man kan köpa deras vyk..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-