En dag i byråkratins tecken

Alla dagar här i Ghana består inte av mys med härliga barn, utan det är mycket annat som även fyller våra dagar.

Igår var det en lång dag med en massa möten. Bankbesök för fix med löner mm, möte med vår advokat i tingsrätten för att fixa papper, avstämning med vår kontakt som varit i huvudstaden för att fixa lite fler papper, allt för att vi på ett rätt och skyddat sätt ska kunna driva vår organisation här i Ghana. Däremellan har klämde vi in lite shopping då våra fosterbarn behövde lite nya grejer till skolan samt lite material som behövdes till hönsgården. Ett möte med en annan svensk som ville ha lite rådgivning inför att själv bli verksam i skolprojekt i Ghana, Samt ett sjukhusbesök för uppföljning med ett av våra tidigare barnhemsbarn som nu själv ska bli mamma om några veckor. 

En fullspäckad dag minst sagt!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Maria » Vår älskade lilla kämpe:  ”Jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Mitt liv förändrades to..”

  • Louise Baumgärtner » Två av våra hjältar:  ”Vilket fantastiskt arbete ni gör allihop! Fin sida och blogg man blir glad av -t..”

  • Isaac Vanderpuije » Middag med Svenska Ambassadören:  ”I will like to make contact with you.I am in Sweden right now.Came to Stockholm ..”

  • Emma Mensah » En underbar återförening:  ”Vad härligt att ni alla fick ses igen!! Gläds med er. Emma Mensah.”

  • helen » Årets UF-samarbete:  ”Kul idé! Hur kommer man i kontakt med detta UF företag så man kan köpa deras vyk..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-