Vår älskade lilla kämpe

Den här lilla killen, som fått namnet Nicolas, är nu fem dagar gammal och har under de senaste dagarna blivit starkare och framförallt piggare! Han går fortfarande på antibiotika i en vecka till, men har nu fått komma hem tillsammans med sin mamma. Vi har kämpat på med amningen och det har gett resultat, även om han fortfarande inte äter tillräckligt. Esenam och lilla Nicolas bor just nu tillsammans med en äldre kvinna som hjälper till, och vi är där och ser till dem varje dag. 

Den här lilla grabben har fått en tuff start i livet och vi kommer med stor sannolikhet att behöva söka vidare privatvård inne i huvudstaden. Nu håller vi tummen för att hans påfrestande start inte ger honom svåra men för livet.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Maria » Vår älskade lilla kämpe:  ”Jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Mitt liv förändrades to..”

  • Louise Baumgärtner » Två av våra hjältar:  ”Vilket fantastiskt arbete ni gör allihop! Fin sida och blogg man blir glad av -t..”

  • Isaac Vanderpuije » Middag med Svenska Ambassadören:  ”I will like to make contact with you.I am in Sweden right now.Came to Stockholm ..”

  • Emma Mensah » En underbar återförening:  ”Vad härligt att ni alla fick ses igen!! Gläds med er. Emma Mensah.”

  • helen » Årets UF-samarbete:  ”Kul idé! Hur kommer man i kontakt med detta UF företag så man kan köpa deras vyk..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-