Vår största hjälte

Älskade lilla Prince. Vi har nog aldrig kämpat så hårt för ett barn som vi har kämpat för dig. För att du ska få den trygga uppväxt som alla barn är värda och för att du ska få möjlighet till en lika ljus framtid som alla andra barn, trots din svåra funktionsnedsättning.
 
Livet är inte rättvist, men du har lärt oss så mycket. Du har lärt oss att man kan vara glad ändå, att även om man faller så klarar man av att ställa sig upp igen. Du är och har alltid varit vår största hjälte. Världens starkaste lilla grabb och vi beundrar dig till månen och tillbaka.
 
En dag när vi satt där på sjukhuset i huvudstaden, i väntan på en ortoped i raden av vi vet inte hur många, så lovade vi dig att aldrig sluta kämpa för dig.
 
Nu har snart ett år gått sedan vi lämnade Kofi Ansah. Ett år utan dig. Ett år med en ständig tyngd över våra axlar. Men vi lovar dig, vi har kämpat för dig varje dag. Vi har bara inte lyckats lika snabbt som vi har velat. Men nu är äntligen dagen kommen, dagen vi så länge kämpat för och väntat på.
 
Vi håller vad vi lovar. Vi slutar aldrig kämpa för dig.
Vi ses snart, älskade lilla Prince.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Maria » Vår älskade lilla kämpe:  ”Jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Mitt liv förändrades to..”

  • Louise Baumgärtner » Två av våra hjältar:  ”Vilket fantastiskt arbete ni gör allihop! Fin sida och blogg man blir glad av -t..”

  • Isaac Vanderpuije » Middag med Svenska Ambassadören:  ”I will like to make contact with you.I am in Sweden right now.Came to Stockholm ..”

  • Emma Mensah » En underbar återförening:  ”Vad härligt att ni alla fick ses igen!! Gläds med er. Emma Mensah.”

  • helen » Årets UF-samarbete:  ”Kul idé! Hur kommer man i kontakt med detta UF företag så man kan köpa deras vyk..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-