Vår lilla kille är tillbaka!


Trots den situation vi nu befinner oss i, med all sorg och förberedelser inför begravningen, så kan inte våra verksamheter sättas på paus. Skolverksamheten, barnhemmet, hönsgården och våra barn i fosterfamiljer samt på internat, kräver dagligen vår fulla uppmärksamhet.
 
En glädjande nyhet är att vår älskade lilla Prince nu äntligen har fått komma tillbaka till oss och nu bor på barnhemmet. Prince har varit med oss i Kofi Ansah under sex års tid, men efter att vi lämnade Kofi Ansah för ett år sedan så har Prince varit ett av de barn som det på grund av olika omständigheter har varit svårt för oss att hitta en lösning för. Totalt 12 barn från Kofi Ansah är nu tillbaka under vår tillsyn och det är helt underbart. Prince fick även sällskap av sin lillebror Benjamin till barnhemmet, som även han lider av samma typ av problem med deformerade underben och fötter som Prince. Ett handikapp som i Ghana ofta medför att man blir förskjuten av sin familj. Hos oss är dock alla barn lika mycket värda och våra övriga barn överöser redan dessa två med massa kärlek så att de ska känna sig som hemma!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Maria » Vår älskade lilla kämpe:  ”Jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Mitt liv förändrades to..”

  • Louise Baumgärtner » Två av våra hjältar:  ”Vilket fantastiskt arbete ni gör allihop! Fin sida och blogg man blir glad av -t..”

  • Isaac Vanderpuije » Middag med Svenska Ambassadören:  ”I will like to make contact with you.I am in Sweden right now.Came to Stockholm ..”

  • Emma Mensah » En underbar återförening:  ”Vad härligt att ni alla fick ses igen!! Gläds med er. Emma Mensah.”

  • helen » Årets UF-samarbete:  ”Kul idé! Hur kommer man i kontakt med detta UF företag så man kan köpa deras vyk..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-