Familjens sista önskan

Det har nu gått nästan två veckor sen vår fina vän Kobena gick bort i den tragiska olyckan. När en ung människa dör sker oftast begravningen relativt snabbt. Den 8 april börjar Kobenas begravning och här i Ghana varar en begravning av tradition i tre dagar.
 
En begravning i Ghana är inte billig och vi beräknar att det kommer kosta runt 15 000 kr. En för Kobenas familj omöjlig summa. Familjens farm förstördes för ett tag sedan i en bushbrand och då hans syskon är för unga för att jobba är det Kobena som med sina 24 år och äldsta barnet, har försörjt hela familjen. Att förlora sin son är hemskt nog men att sedan även förlora sin ekonomiska livlina har varit förödande för familjen.  Han efterlämnar även sin fru, som är gravid med deras första barn. När de i princip på sina bara knän ber oss om fortsatt hjälp, för att kunna ge sin son en värdig begravning och familjen ett fint sista farväl, vad annat kan man då svara än ja. Både vi och familjen är otroligt tacksamma för all er generositet under hans sista dagar i livet och hoppas och ber att ni nu även vill hjälpa oss att uppfylla familjens sista önskan.
 
Kobena var en mycket omtyckt kille som genom sitt jobb som allmänt teknisk kände många människor. Han jobbade med alla musiksystem rumt omkring och hela åtta stora system kommer för att spela på hans begravning, för att hedra honom och allt han har gjort för dem. Begravningen kommer att hållas i Kobenas hemby och flera hundra personer beräknas att delta. Vi arbetar nu för fullt med att sätta ihop ett så fint program som möjligt för dessa tre dagar.
 
Ditt bidrag är i denna situation betydelsefullt för många personer och vi hoppas att du är med oss.
 
Swish 1230973081
Bankgiro 221-1126
 
Märk gärna ditt bidrag med ”Kobena”. Tack för din omtanke.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-