Hönsgårdens två hjältar


Michael och Messiah heter de två grabbar som tar hand om vår hönsgård. De är båda två upplärda hos oss och kommer ursprungligen från familjer ute på landsbygden som är farmare. En invand livsstil som ofta går från generation till generation. Det Michael och Messiah har gemensamt är dock att de istället för att gå i sina fäders fotspår vill vidareutbilda sig på en högre nivå. Något som för många här är svårt att möjliggöra på grund av ekonomiska skäl.
 
Att anställa Michael och Messiah visade sig blir en riktig fullträff. Med stor ansvarskänsla och arbetsglöd sköter de dagligen om våra 1000 hönor, utfodrar dem och ser till att medicinering sker korrekt, samt har hand om försäljningen av de 700 ägg våra hönor dagligen producerar. De är båda två dessutom väldigt duktiga på att utnyttja de material som naturen bjuder på och lär här till exempel barnen på barnhemmet hur man flätar en korg av palmbladsstjälkar. Det här är två killar som kommer att gå långt och vi är glada att ha dem i vår personalstyrka och samtidigt kunna vara med och hjälpa dem vidare i livet!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Maria » Vår älskade lilla kämpe:  ”Jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Mitt liv förändrades to..”

  • Louise Baumgärtner » Två av våra hjältar:  ”Vilket fantastiskt arbete ni gör allihop! Fin sida och blogg man blir glad av -t..”

  • Isaac Vanderpuije » Middag med Svenska Ambassadören:  ”I will like to make contact with you.I am in Sweden right now.Came to Stockholm ..”

  • Emma Mensah » En underbar återförening:  ”Vad härligt att ni alla fick ses igen!! Gläds med er. Emma Mensah.”

  • helen » Årets UF-samarbete:  ”Kul idé! Hur kommer man i kontakt med detta UF företag så man kan köpa deras vyk..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-