En underbar återförening

En vanlig dag på stranden för vissa, en känslosam dag för andra. 
Dagen var äntligen kommen, dagen då en familj återförenas. Sorgen vi alla levt med sen den dag vi lämnade Kofi Ansah blev igår lite lättare. Sedan den dagen vi lämnade har vi gjort vårt yttersta för att fortsätta hjälpa så många av barnen som möjligt. 10 av våra barn som vi idag hjälper på olika sätt på olika platser återförenades äntligen. 

Glädjen och kärleken som strålade medans kramar utbyttes och förvånade kommentarer om hur lång Justice har blivit och hur stor vår lilla 
Daniel nu är överrumplade oss lätt och det var inte utan ansträngning tårarna fick hållas tillbaka. 

I vardagen som ändå är vårt liv här i Ghana glömmer man ibland bort att stanna upp och bara vara i stunden. Den stund vi delade med våra barn, vår familj igår, var vacker och man inser då att det handlar inte om platsen utan om personerna. Vi har de finaste personerna man kan finna.
Efter 6 år och allt vi gått igenom tillsammans har dessa barn en speciell plats i våra hjärtan.

I slutet av dagen var det dags att skiljas igen men vi sa inte hej då utan vi ses snart igen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Maria » Vår älskade lilla kämpe:  ”Jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Mitt liv förändrades to..”

  • Louise Baumgärtner » Två av våra hjältar:  ”Vilket fantastiskt arbete ni gör allihop! Fin sida och blogg man blir glad av -t..”

  • Isaac Vanderpuije » Middag med Svenska Ambassadören:  ”I will like to make contact with you.I am in Sweden right now.Came to Stockholm ..”

  • Emma Mensah » En underbar återförening:  ”Vad härligt att ni alla fick ses igen!! Gläds med er. Emma Mensah.”

  • helen » Årets UF-samarbete:  ”Kul idé! Hur kommer man i kontakt med detta UF företag så man kan köpa deras vyk..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-