Vi fyller 3 år!

3 års jubileum!

Susanna har sedan 2010 pendlat Sverige - Ghana för att driva olika projekt och Terese gjorde henne sällskap 2013. Våren 2014 i en liten by i Ghanas djungel föddes idén om Together As One och idag har det gått tre år sedan den dagen. Det var då vi tog steget, det var då vi valde att på heltid satsa på detta, att viga våra liv åt dessa barn. Vi lämnade nu Sverige, familjer, vänner, jobb och hem bakom oss och flyttade till Ghana. Det har varit en skumpig resa minst sagt och vi har gått igenom mycket tillsammans! 

Vi har byggt upp Tinas childcare och Royal Best Hope school från grunden. 
Vi har idag 41 barn på Tinas childcare, barn som av olika anledningar inte har någon annanstans att ta vägen. Vi hjälper 500 fattiga landsbygdsbarn från 27 olika byar att få en bra utbildning genom Royal Best Hope school. Vi stödjer idag tolv tidigare barnhemsbarn, som nu bor hos släktingar eller i fosterfamilj, i både hemmet och med utbildning. Fyra av dem går på internatskola och resten i vår skola i Oboyambo. Vi tar även hand om 20 åriga Esenam och hennes 15 månader gamla son Nicolas till hundra procent då hon blev utkastad från både skola och hem när hon blev gravid. 

Vi har upplevt glädje och sorg, vi har fått ta emot nytt liv och sagt farväl till ett annat.
Vi har slitit vårt hår men samtidigt få ta emot så mycket kärlek att det svämmar över. 
Är vi klara? Verkligen inte! Om det är något som de tre åren här har visat oss så är det att vi behövs, att vi gör skillnad och vi är stolta över vad vi åstadkommit så här långt – tillsammans med er. Vi ser ljust på framtiden och är övertygade om att vi kommer fortsätta göra skillnad – vi hoppas ni är med oss!

Ingen kan göra allt men alla kan göra något – tillsammans gör vi skillnad!
Kärlek från Ghana!
/Tessa & Susanna

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-