Hjälp oss att kunna åka på skolutflykt!

Om två veckor planerar vi att åka på skolutflykt med klass 7-9. Vi vill åka till huvudstaden Accra. De flesta av våra elever kommer från fattiga förhållanden där familjen lever dag för dag och att lägga pengar på en utflykt, trots utbildningssyfte, är det tyvärr inte många som väljer att göra. Vi vill därför nu be er om hjälp. Hjälp våra 63 elever att komma iväg på denna utflykt!
Kostnad för varje elev är 100 kr. Se mer detaljerad utflyktsplan nedan!

Vill du hjälpa till?
Bankgiro: 221-1126
Swish: 1230973081
Märk med utflykt
Tack!

Vi vill besöka planetariet, för att lära oss om planeter och universum. Kwame Nkrumah memorial park, begravningsplats, park och museum för Ghanas första president där vi lär oss om Ghanas historia. Vi hoppas även hinna med ett besök på flygplatsen, där eleverna under sitt studiebesök även får gå ombord på ett flygplan. En stor dröm som går i uppfyllelse! Många av våra elever har knappt lämnat sin hemby så bara att få komma till huvudstaden är en stor upplevelse för dem!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Maria » Vår älskade lilla kämpe:  ”Jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Mitt liv förändrades to..”

  • Louise Baumgärtner » Två av våra hjältar:  ”Vilket fantastiskt arbete ni gör allihop! Fin sida och blogg man blir glad av -t..”

  • Isaac Vanderpuije » Middag med Svenska Ambassadören:  ”I will like to make contact with you.I am in Sweden right now.Came to Stockholm ..”

  • Emma Mensah » En underbar återförening:  ”Vad härligt att ni alla fick ses igen!! Gläds med er. Emma Mensah.”

  • helen » Årets UF-samarbete:  ”Kul idé! Hur kommer man i kontakt med detta UF företag så man kan köpa deras vyk..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-