Välkommen hem Alfred

Det här är Alfred, 19 år gammal och en väldigt fin kille.

Vi hade inte träffat eller hört från honom på nästan 3 år tills det där samtalet kom och tillslut mötet. Ett efterlängtat möte! 

Det var knappt vi kände igen honom, då en tonåring och nu en ung man. Han är ett av de barn som bodde på barnhemmet i Kofi Ansah, ett barnhem vi stöttade innan vi startade Together As One, men som senare stängdes. Alfred åkte då för att bo med familjemedlemmar. 

Vi satt länge och pratade om hur han har haft det, vad han har gjort och vad som fått honom att återvända. Han vill gå klart skolan och en dag bli polis eller elektriker. Han har inte gått i skolan sedan han lämnade oss för 3 år sedan, han gick då i åttan. Det kommer bli tufft att återvända efter ett så långt uppehåll och mitt i skolåret men han har viljan och vi ska göra allt vi kan för att hjälpa honom. 

Välkommen hem Alfred!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Maria » Vår älskade lilla kämpe:  ”Jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Mitt liv förändrades to..”

  • Louise Baumgärtner » Två av våra hjältar:  ”Vilket fantastiskt arbete ni gör allihop! Fin sida och blogg man blir glad av -t..”

  • Isaac Vanderpuije » Middag med Svenska Ambassadören:  ”I will like to make contact with you.I am in Sweden right now.Came to Stockholm ..”

  • Emma Mensah » En underbar återförening:  ”Vad härligt att ni alla fick ses igen!! Gläds med er. Emma Mensah.”

  • helen » Årets UF-samarbete:  ”Kul idé! Hur kommer man i kontakt med detta UF företag så man kan köpa deras vyk..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-